Sergiu Cioban preia tricoul galben în Turul Dobrogei

tusnadmiskloc (4)

Tuşnad Cycling Team îşi continuă dominaţia în Turul Dobrogei, moldoveanul Sergiu Cioban impunându-se în etapa a doua, desfăşurată vineri, pe traseul Lazu – Negru Vodă – Mangalia -Constanţa, 125 km. Cioban a trecut pe prima poziţie în ierarhia generală, devansându-l pe Nicolae Tanovitchii, care a sosit al treilea în etapa de vineri. Poziţia a doua în etapă i-a revenit ploieşteanului Valentin Pleşea.
Clasamentul general al Turului Doborgei este condus în continuare de Tuşnad Cycling Team, rutierii de la singura echipă continentală din România ocupând primele patru locuri. Sergiu Cioban poartă tricoul galben, urmat la două secunde de Nicolae Tanovitchii, Ivan Stevic încheind podiumul, dar la distanţă de 2’22”. Locul patru îi revine preşedintelui Federaţiei Române de Ciclism, Eduard Novak, în vreme ce Nicolae Ţintea (Petrolul Ploieşti) ocupă poziţia a cincea.

Vlad Nicolae Dobre (CS Intersport) a fost primul junior care a trecut linia de sosire, urmat fiind de Andrei Covalciuc (Moldova) şi Cătălin Iorga (Bilal 2000 Constanţa). În ierarhia generală a juniorilor, Vlad Nicolae Dobre a preluat tricoul de lider, având 17 secunde în faţa ocupantului poziţiei a doua, Andrei Covalciuc. Cătălin Iorga este al treilea, la 35 de secunde de lider.

Click aici pentru clasamentul etapei a doua.
Click aici pentru clasamentul general.