Telenovela absurdului continuă: Adunare Generală de alegeri la FRC!

alegeri_15_03 (06)

După demiteri, suspendări şi scandaluri nesfârşite, Federaţia Română de Ciclism se pregăteşte de alegeri! Pe 5 decembrie, începând cu ora 11:00, la sediul Ministerului Tineretului şi Sportului, este programată Adunarea Generală Extraordinară de alegeri, scopul principal al acestei şedinţe fiind desemnarea preşedintelui FRC, după demiterea lui Eduard Novak, din 12 noiembrie.
Pe ordinea de zi a Adunării mai figurează şi alegerea unui preşedinte onorific al FRC, precum şi desemnarea unei persoane care să reprezinte federaţia în instanţele judecătoreşti, pentru înregistrarea modificărilor organelor de conducere.

Federaţia Română de Ciclism este în prezent scena unei lupte surde pentru putere. Pe 12 noiembrie, Eduard Novak a fost demis de Consiliul de Administraţie din funcţia de preşedinte, pentru ca la aproximativ zece zile de la acest eveniment campionul paralimpic de la Londra să facă o plângere penală împotriva unui număr de patru membri din CA al FRC. Mai mult decât atât, pe 25 noiembrie, Eduard Novak i-a suspendat contractul de muncă lui Vasile Selejan, secretar general al FRC.

Aici găsiţi Convocare adunare generala extraordinara 2013.