Măcin XC, provocarea Dobrogei

banner_ireporter

Măcin XC, o nouă provocare! Organizatorii vor să vă vadă asudând, sponsorii din zonă vor să-i vedeţi de aproape, voi ce doriţi de la un concurs de MTB?
Deşi la prima ediţie, Măcin XC are pachet de înscriere puţin peste “standardul” obişnuit la competiţii de XC (cronometrare CIP, tricou personalizat, cupon catering, medalie finisher, diplomă participare) prin introducerea posibilităţii de achiziţionare la un preţ subvenţionat a unui tricou de ciclism personalizat Măcin XC.
Traseele: unul greu, ca pentru ELITE, cu o diferenţă de nivel de peste 1100 de metri şi unul frumos, ca pentru amatori, cu o diferenţă de nivel de doar 550 de metri. Despre greutatea sau frumuseţea lor vă puteţi da cu părerea din filmul de prezentare al traseului ELITE, dar şi din fotografiile făcute pe traseul de amatori.
O mică tombolă, un mic concurs după terminarea evenimentului, o tochitură dobrogeană, muzică, vin – nu neapărat în ordinea asta.
Pentru cine rămâne pentru a doua zi – cazarea se poate face la cort sau agroturism – se va organiza o “plimbare biciclistă” la căutat ţestoase.
Pe lângă toate astea, concursul este avizat de FRC, astfel că “legitimaţii” pot participa fără frica suspendării.

Un interviu cu Silviu Negoiţă, unul dintre organizatorii competiţiei, puteţi citi aici.


Tags: