Eduard Novak, președinte al FRC

UPDATE: Eduard Carol Novak a devenit vineri președinte al Federației Române de Ciclism, după ce a câștigat alegerile în fața fostului șef al Federației, Ion Badea. Novak a adunat 14 voturi, spre deosebire de 13 ale contracandidatului său, astfel că în următorii patru ani campionul paralimpic de la Londra va conduce destinele sportului cu pedale din România. Pe parcursul zilei, pe www.ciclism.ireporter.ro veți putea citi un interviu cu Eduard Carol Novak și un reportaj de la Adunarea Generală a FRC.
Tot vineri, Michele Manganiello și Radu Zemianschi au fost aleși vicepreședinți ai FRC, iar Gabriel Poenaru, Ovidiu Cismaru și Constantin Ilinca au câștigat câte un loc în Consiliul de Administrație al instituției.

EduardNovak

Adunarea Generală a Federaţiei Române de Ciclism, în cadrul căreia vor avea loc şi alegeri pentru conducerea insituţiei, se va desfăşura astăzi, cu începere de ora 11:00. Pentru postul de preşedinte al FRC se vor lupta Ion Badea, actualul preşedinte, şi Eduard Carol Novak, campion paralimpic la Londra. Tot astăzi vor fi aleşi şi vicepreşedinţii FRC şi trei membri ai Consiliului de Administraţie (lista completă a candidaţilor).

Pe parcursul zilei, pe www.ciclism.ireporter.ro veţi putea afla detalii de la Adunarea Generală a Federaţiei Române de Ciclism.

Președintele Badea informează ca sunt prezente 28 de cluburi, 24 cu drept de vot.

Propunerile de modificare a Ordinii de zi au fost respinse. Secretarul general Vasile Selejan face prezentarea activității de anul trecut.

FRC nu a putut face încă un buget. Se estimează venituri bugetare de 830.000 de lei si 1.000.000 venituri extrabugetare. Proiecția bugetară în această formă a fost aprobată.

Se ia în discuție problema celor 13 suspendate.

Cluburilor Corona Brașov, Racetech, Smart Atletic le este ridicată suspendarea prin votul Adunării Generale.

Adunarea Generală de alegeri a început. Ion Badea își expune programul.

Eduard Novak devine Presedinte, cu 14 voturi! Ion Badea a adunat doar 13 voturi.

Tags: