Sky ţinteşte victoria în contratimpul pe echipe

Sky și-a propus ca în Turul Italiei să lupte pe toate fronturile, iar în acest sens a alcătuit o echipă echililibrată, în care Mark Cavendish va juca rolul sprinterului, în vreme ce Rigoberto Uran și Sergio Henao își vor încerca șansa în munți.
“Turul Italiei este una dintre cursele mele preferate”, a declarat Mark Cavendish pentru site-ul oficial al echipei sale, declarându-se bucuros că are ocazia să concureze din nou în Peninsulă. Campionul mondial crede că echipa sa are capacitatea de a câştiga mai multe etape, iar obiectivul primei săptămâni va fi contratimpul pe echipe, din etapa a patra, de la Verona.
Cu optimism priveşte cursa roz şi directorul sportiv al echipei,  Steven de Jongh. “Avem o echipă puternică aici, care poate fi competitivă pe mai multe planuri. Mark Cavendish este cel mai rapid sprinter din lume în acest moment şi el va putea câştiga câteva etape. Dacă Rigoberto Uran va fi în forma pe care a arătat-o în primăvară, va putea să obţină un loc cât mai în faţă în clasamentul general. Desigur, contratimpul pe echipe este un obiectiv major al echipei în Turul Italiei”, a declarat  Steven de Jongh, pentru site-ul echipei sale.

Team Sky pentru Turul Italiei: Mark Cavendish, Bernhard Eisel, Juan Antonio Flecha Giannoni, Sergio Luis Henao Montoya, Peter Kennaugh, Ian Stannard, Ben Swift, Geraint Howell Thomas, Rigoberto Uran Uran.

Alte detalii despre Turul Italiei 2012, găsiţi aici.

Foto: teamsky.com

Tags: ,