Pozzovivo, arma lui Colnago

Domenico Pozzovivo va fi liderul echipei Colnago – CSF Inox, în Turul Italiei, care debutează sâmbătă, 5 mai. Sacha Modolo va fi sprinterul grupării, ceilalţi componenţi ai grupării irlandeze având sarcina de a se implica în evadări. Aceasta este strategia echipei conduse de Roberto Reverberi, managerul care crede că are la dispoziţie o echipă solidă: “Pozzovivo se află într-o formă excelentă şi poate conta pe sprijinul echipei. Cu Modolo şne putem gândi la etapele care se termina la sprint, în vreme ce restul cicliştilor îşi vor încerca şansa în evadări. Sper să oferim suporterilor şi sponsorilor noştri satisfacţiile pe care le aşteaptă”.
Pozzovivo, care are la activ un loc 9 în Turul Italiei din 2008, se gândeşte la ultima săptămână a competiţiei, când caravana roz va trece prin Munţii Dolomiţi. Managerul echipei irlandeze crede că multe dintre căţările ultimelor zile se pliază pe stilul lui Pozzovivo, Reverberi aşteptând de la rutierul său o evoluţie pe măsura talentului şi formei în care se află. Recent, rutierul italian s-a impus în Turul Trentino.

Colnago CSF Inox în Turul Italiei: Domenico Pozzovivo, Sacha Modolo, Enrico Battaglin, Gianluca Brambilla, Stefano Pirazzi, Sonny Colbrelli, Stefano Locatelli, Angelo Pagani, Marco Canola

Foto: colnago.com

Alte detalii despre Turul Italiei 2012, găsiţi aici.